



AGENDA

2nd meeting Monday 17th December 11.00 – 15.00 Hotel Olympic and Spa, 1 Palatidi Str., Sidirokastro Greece https://hotelolympic.gr/

Timetable	Activity
11.00 – 11.15	Arrival - Registration
11.15 – 11.30	Welcome speeches
11.30 – 11.40	Municipality of Sidiki
	 Presentation from PB3 about the progress of its activities until now and for the next 3 months. (10 min)
11:40 - 11.50	Regional Development Fund of Central Macedonia
	 Presentation from LB about the progress of its activities until now and for the next 3 months. (10 min)
11.50 – 12.00	Organization of Culture, Sport and Environment (O.C.S.E.) of the Municipality of Volvi
	 Presentation from PB2 about the progress of its activities until now and for the next 3 months. (10 min)
12.00 – 12.10	Life Long Learning Level 2 Center of Region of Central Macedonia Regional Unit
	 Presentation from PB4 about the progress of its activities until now and for the next 3 months. (10 min)
12.10 - 12.20	Municipality of Strumica
	 Presentation from PB5 about the progress of its activities until now and for the next 3 months. (10 min)

12.20 – 12.30	Municipality of Struga
	 Presentation from PB6 about the progress of its activities until now and for the next 3 months. (10 min)
12.30 - 13.00	Coffee Break
13.00 - 13.20	WP1: Management and Coordination
	 Reporting Procedures Forecasts for paid and verified expenditures for 2018 Project Modifications Cash Flow analysis
13.20 - 13.40	WP2: Communication and Coordination
	Presentation of Publicity actions of the project. Feedback from all partners
13.40 - 14.00	Conclusion of the meeting
	 Sum – up and next steps Discussion of the date of the next meeting
14.00- 15.00	Lunch Break